je grana dentalne medicine  koja uključuje ugradnju implantata i određenu protetsku suprastrukturu.

Implantat zamjenjuje korijen zuba  i pridonosi očuvanju koštane strukture. Često puta je terapija izbora jer štedi susjedne intaktne zube. 

je grana dentalne medicine koja se bavi nadoknadom izgubljenih zubi i promjenom boje oblika i položaja zubi zubnim krunicama i mostovima. Cilj stomatološke protetike je vratiti funkciju i estetiku. To podrazumjeva očuvanje kontinuiteta zubnog niza, mogućnost pravilnog žvakanja, bezbolnost temporomandibularnog zgloba i vraćanje širokog osmijeha na lice pacijenta. Može biti fiksna i mobilna. Fiksni radovi se trajno cementiraju u usta i održavaju kao i prirodni zubi. Mobilni radovi se svakodnevno vade iz usta zbog čišćenja. 

GUNA BIOLIFTING je medicinsko - estetska bioterapija kojom se na najblaži način vraća prirodni izgled kože. Pokreće pomlađivanje tkiva na cijelom području lica. Tretman je siguran, koriste se samo prirodne tvari. Mimika lica ostaje nepromijenjena, ali bore su popunjene.

je grana dentalne medicine koja se bavi bolestima i estetikom potpornih struktura zuba (gingiva, alveolarna kost, cement, parodontni ligament). Najzastupljenije bolesti su gingivitis i parodontitis. 

je grana dentalne medicine koja se bavi nadoknadom tvrdih zubnih tkiva. To je zapravo terapija ispunom i jedan je od najčešćih zahvata u dentalnoj medicini. Deficit tvrdih zubnih tkiva najčešće nastaje zbog karijesa. Može biti posljedica abrazije, atricije ili pak postoji prirođeni nesostatak tvrdih zubnih tkiva. Ovisno o količini nedostatka tvrdih zubnih tkiva odlučujemo se za terapiju ispunom ili nekim drugim protetskim rješenjem. Cilj ispuna je da svojom funcijom, izgledom, bojom i oblikom imitira prirodni zub.

Najmoderniji i najpopularniji estetski tretman kojim se učinkovito postiže do par nijansi svjetlija boja zubi bez oštećenja cakline. Tretman je kratak, bezbolan i suvremen. 

Endodoncija je grana dentalne medicine koja se bavi uzrokom, dijagnozom prevencijom i terapijom bolesti pulpe zuba. Najčešće uključuje uklanjanje živca i ostalih tkiva koja se nalaze u pulpnoj komori i njihovu zamjenu biokompatibilnim materijalom.  Terapija endodontskog prostora može biti ručna i/ili strojna i uvijek je potpomognuta kemijskom dezinfekcijom. Cilj terapije je smanjiti broj bakterija u korijenskom kanalu i adekvatno ga zabrtviti sa koronarne i apikalne strane. Na taj način omogućujemo organizmu da eliminira infekciju u prostoru oko vrha korijena.

Dečja dentalna medicina (pedodoncija) je grana dentalne medicine koja se bavi bolestima zuba i usta djece od rođenja do punoljetnosti. Ona uključuje 

  • preventivnu stomatologiju (četkanje zubnih lukova, fluoridaciju, čišćenje zubnim koncem, pečaćenje fisura) *edukaciju roditelja o oralnoj higijeni kod djece
  • savjete o pravilnoj prehrani
  • ispravljanje nepodesnih navika
  • pravodobno uočavanje ortodontskih anomalija 
  • ranu dijagnostiku karijesa na miliječnim  i mladim trajnim zubima i njhovo liječenje